Vecka 8 – 23 – 28 februari

Det blev en kort vecka. Tisdag första arbetsdagen och min sista vecka innan “Rotational assignment”. Det kändes som en vecka då man vill avsluta och tänka nytt.Full fart hela veckan med möten och det var bra rullade på liksom och det blev torsdag och vi städade. Jag tog även tag i frysen som “dammar in”. Det visade sig vara rost…. på kylelementet.

Fredag kom och vi alla hemma checkade ut från våra jobbdatorer. Tog middag och knöt oss.

Kl06:08 rullade vi mot Zermatt. Väl framme i Täsch var parkgeringsgaraget fullt. Wow! Mot tåget gick jag och Johan medans Janne ordnade bort bilen. Vi kom upp till Zermatt och checkade in på hotellet Sarazena. Det var ett fynd. Nära till allt!


Janne anslöt sig och vi tog oss upp med Gornegrat tåget! Skidåkningen började vid Gornegrat och det vara perfekt. Vi hängde en stund på Chez Vrony för att fylla på vätskelagret och körde tills pisterna stängde.

Mat på kvällen fick vi bokat på Hotel Post – Italienska filial- Factory! Johan var nöjd med sin glutenfria pizza, Janne med sin normala och jag med min carpaccio – kaffe på maten och god sömn i skön säng blev det.

Morgonen startade fint med väldigt god frukost. Vigs tog oss därefter upp till glaciären. Det blev mycket skidåkning. Vätskeintag på Silvana. Och skidåkning tills liftarna stängde.

Mycket fina backar och väldigt bra väder.

Avslutningsvis hämtade vi upp våra pinaler från hotellet och drog ner mot Täsch. Bilen hämtades upp av Janne och vi rullade strax efter kl 1800. Vi var tillbaka i Heimat innan kl22.
Mycket skönt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: