Lördag – vecka 51

Vi vaknade efter kl0815 till våran resdag. Det blev prinskorvar till frukost, smoothie och kaffe – gott! Packningen gick i ett nafs och efter kl10 lämnade vi Haus Brunner-Lauber för denna gång. Det gick bra med att rulla resväskorna mot stationen- Maria fick sitt besked – negativ Corona och det betyder att morgondagens resa till Spanien är i ordning.

Vi kom med kl1055 tåget ner mot Täsch och lastade in allt i bilen. Sedan rullade vi ut i verkligheten. Strax innan kl15 var vi tillbaka i Heimat.

Vi lastade ut bilen. Startade tvättmaskinen och tog eftermiddags kaffe. Janne åkte för att tvätta bilen handla grönsaker i närbutiken. Ungdomarna passade på att gå en promenad. Tillbaka följde de med Janne till affären för att köpa lite bra att ha saker.

När de var tillbaka blev det matlagning. Till förrätt hade vi grönpeppars patè med stekta gröna paprikor. Huvudrätt blev helstekt kyckling i ugn med potatis och glaserade morötter. Efter maten tog vi ost. Därefter choklad av olika slag.

Det blev en lång kväll- jag hade många luckor att öppna i adventskalendrarna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: