Fredag – vecka 51

Vakande 07:20 och började med frukost. Framför oss hade vi sista skiddagen för denna gång. Ungdomarna hade ett tidigt åtagande i centrum och därav tidig frukost. När det var tillbaka var det tid att ge sig av mot skidbackarna. Janne och jag började med Riffelberg träffade på våra ungdomar och åkte mot Sunnegga. Tillbaka till Rothorn och förbi Gant (oj utan anmärkning). Skidföret var perfekt, något kallt i luften men väldigt härlig luft och solsken.

Det blev tredje gången gillt för Silvana hotellets resturang. Otroligt gott!

Vi avslutade den väldigt sena lunchen med en resturangens specialitet, Apfelstrudel. När vi kom ut från stugvärmen var det redan skymning gondolen hade delvis stängt och vi tog transporten ner till byn. Det var delvis svårt att se och emellanåt ordentligt isigt.

Väl tillbaka blev det snabb duschning och race mot affärerna eftersom de flesta stängde kl1800, bara enstaka få hade öppet till kl 1900.

Middag blev tex- mex gryta och lite annan (salt)kött från dagarna innan. Vi pratade med Viktor och Fredrika i omgångar. Karantän från 28 December om man kommer från Sverige till Schweiz….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: