Söndag – vecka 50

Vaknade upp i Zermatt till en klarblå himmel. Solen sken på Matterhorn. Bedövande vackert!

Vi åt en stadig frukost , man vet ju inte när det blir mat nästa gång och framförallt hur det ser ut med matmöjligheterna i backen. Ungdomarna gick iväg och Jag och Janne tog oss iväg strax efter. Vi tog gondolen upp till Riffelberg, Det blev några åk där vi mötte vår ungdomar och följdes därefter åt. Vi drog iväg mot Sunnegga och sedan upp till Rothhorn. Det var toppen åk solsken och perfekt snö.

Vi gav oss iväg mot Chez Vrony, Tyvärr var restaurangen inte öppen, inte heller terassen, men de hade take away och det intog vi på en bänk i närheten.

Efter den mycket sena lunchen skidade vi tillbaka mot Rothorn och tog oss till Gant och vidare till Riffelberg. Strax innan stängning to vi oss ner med gondolen till byn. Där fick vi se en skärmflygare med skidor göra en perfekt landning framför oss!

Tillbaka i lägenheten blev det stund av återhämtning. Vi tog kaffe, kaka och frukt. Duschning och promenerande ner till affären. Efter flanerandet blev det middag förrätt blev super god skinka från Spanien och Picos därefter blev det currykyckling med ris.

Efter det blev det Lucia från Jukkasjärvi och smått och gott till kaffet. Alla var överens – vi fick en väldigt bra start på skidvecken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: