Torsdag – vecka 50

Dagen började som en mörk och molnig dag och det blev inte ljusare fast solen teoretiskt skulle vara uppe. Frukost blev en smoothie och kaffe till.

Jobbdagen började med morgonmöten och lite administrativa uppgifter. Lunch blev först efter kl1300 då alla var redo. Vi tog soppa som hade lagats tidigare i veckan. Lite bröd och Bündnerfleich gjorde susen. Eftermiddagen var det möten i ett. Kände att dagen tog slut utan att jag hann med det jag ville.

Efter att jag var klar gjorde jag iordning två Paelobröd. Jag ordnade även lite i frysen och kom fram till att jag skulle fixa lite mandel och nötkakor. Både Janne och Johan hjälpte till att trilla dem. De blev fina.

Middag blev två rätter; förrätt grönpeppar pate och huvudrätt butternut pumpa stekt i ugn och stekta kött bitar i soja.


Efter det tog vi kaffe och kaka och tittade i lite tidningar.

Mina julkalender klappar idag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: