Tisdag – vecka 50

Jag vaknade och fixade mig i ordning! Kl 0830 började mitt första möte. Sedan var det möten och möten innan bröt för lunch rast. Det började med träning crosstrainer 45 minuter. Ganska jobbigt.

Jag åt fröbröd och därefter när Magimixen var klar tog jag morotssoppan. Den var inte så tokig.

Eftermiddagen var det flera möten. Johan och Maria serverade Chai latte! Det smakade utmärkt.

kl 1700 var jag klar med mina aktiva jobbaktiviteter. Vi åkte alla till Weil am Rhein. Vi handlade bra att ha saker i Müller och diverse mat i Rewe. När vi kom hem var det dags att gör middag. Förrätt lagades av Johan; brysselkål i smält smör med riven mozzarella över. Huvudrätt blev stekt kyckling med sallad. Efterrätt lagades av mig, äppelkaka med grädde. Efter maten blev det kaffe och AD läsning. Sist men inte minst blev det öppning av julkalender. Så härligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: