Fredag – vecka 49

Vi vaknad och gjorde oss i ordning intog smoothie och tog oss iväg. Förmiddagen rullade vi ut ur Schweiz medans TC:na avlöste varandra. Lunch blev en liten skinkomelett. Det smakade gott med termos kaffet. Eftermiddagen rullade vi in i Österrike. Vi snackade på i varaTC:n.

Det blev mer och mer snö, inte bara i skidbackarna. Väl framme tog vi in på trevligt hotel, nästan lite nordiskt. Radisson Blu- Glasfasaden helt svart med tuffa ljusränder. Wow, effekt direkt.

Vi checkade in, parkerade och tog oss upp till 10:e våningen. Rummet var helt ok. Vi beslöt oss för att satsa direkt på middag. Middagen serverades i baren. Bordet vi fick var helt ok och damen vid bordet bredvid blev mycket social. Vi lyckades beställa maten Janne tog en bit tournedos och jag tog en kyckling sallad. Kaffe på maten satt fint.

Vi tog oss upp på rummet och bytte om till träningskläder. Ombytta åkte vi upp till 15:e våningen och körde i deras gym, jag gjorde 45minuter på deras cykel. Roddmaskinen föll mig inte i smaken inte heller. Tillbaka efter träning snicke-snackade vi med Johan, som glatt meddelade att det snöade ordentligt i alperna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: