Söndag – vecka 48- 1a advent

Vi vaknade en efter en. Första advent. Vi började med att göra smoothie och Le Creuset bröd och vi hade en fin frukost tillsammans. Vi pratade med Viktor och Fredrika. Det hade också haft mysfrukost. Efter frukosten blev jag sugen på att ha pepparkaka i huset, så jag rörde ihop en mjuk pepparkakssmet! Den smakade lovande.

Jag tog tag i mig själv och gick upp för att träna så även Janne. Efter träningen började jag fixa med middagen. Förberedde Wallenbergare, potatismos och gröna ärtor. Paketet med blandfärs var på 1.5kg så det blev över till att göra en köttfärslimpa.

Alla fick göra lite hushållsarbete och det betydde att tvätten stökades undan, strykningen blev undan arbetade och städningen av huset blev klart. När allt var toppen tog vi och hade lite adventsglögg.

Middag avnjöts i det rena hemmet. Wallenbergarna smakade bra och efter middagen blev det fika, mjuk pepparkaka med grädde och en liten sträng lingonsmak. Mums.

Eftersom middagen var tidig så hann vi med att göra lite praktiska saker som att betala räkningar och rensa, sorter och stoppa undan papper.

Jag pratade med mamma, Viktor och Fredrika och alla verkade ha haft en trevlig 1 Advent.

Nu kan en ny arbetsvecka börja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: