Måndag – vecka 49

Vi vaknade till en dimmig dag, men under dagen tog sig vädret och solen strålar trängde fram emot eftermiddagen igenom molntäcket.

Janne for iväg på morgonen direkt med CLSen som skulle få vinterdäck i garaget.
Jag tog mitt kaffe och startade datorn, läste mail och checkade in på en virtuell Coffee morning – trevligt när man har varit iväg en vecka.

Det rullade på med aktiviteter och möten. Vi lunch bröt jag för träning. Stationer 45 minuter! Magimixen hade fixat blomkålssoppa, som avnjöts efter träning.

Efter lunch var det administrationsarbete och mer möten. Johan kom förbi och serverade väldigt gott Chai te . Har tidigare aldrig identifierat mig som tedrickare, men Johan kom med en kopp som verkligen övertygade.


Därefter var det en liten tur för en hälsokontroll. På vägen hem passerades IKEA. Där blev det bl.a nya golvlampor och julmat. Vi har nu i princip allt till julafton. Det vi inte har är pepparkakor. MEN jag kunde inte riktigt förmå mig att handla det. Kommer ihåg dem som väldigt söta.

Väl hemma hade Johan ordnat middagen. Förrätt var Iberico med Picos, tack Maria! Huvudrätt blev stekt fläskarrè med vegetarisk lecsò. Kaffe intogs med mjuk pepparkaka (från igår) med grädde och lingonsmak.

Kvällen avslutades med lite kvällste och knappande på datorn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: