Lördag – vecka 48

Vaknade av mig själv och det var ganska ljust men kallt. Massor med rimfrost. Vi gjorde oss iordning. Janne tog bort takboxen från bilen och därefter rullade vi iväg. Först hämtade vi paket från posten, därefter rullade vi vidare för att hämta mitt paket. Det var min DvF klänning. Oj så fin! Vi handlade mat och framför allt grönsaker, så fräscht!

Vi åkte ner på stan. Parkerade och promenerade första anhalten blev Tonja pop-up store. Det blev en polotröja och en klänning från NOTSHY cashmere. Jätte mjuka och verkligen fin kvalitet. Mycket nöjda promenerade vi vidare till Globus och där blev det lite mer shopping. Avslutningsvis gick vi till Max&Moi eftersom jag hade en blus där på lut.

Vi åkte hem. Jag fixade lunch och därefter rullade Janne iväg för att hämta Johan som skulle landa i Zürich. Jag avslutade kaffet i soffan och beslutade att det skull nog vara bra att träna. Jag körde stationer. Cykling, crosstrainer och avslutningsvis rodd blev det. Janne och Johan kom hem och de började att fotografera Johans och Viktors te. Det blev fina bilder. Kommer nog göra sig bra på hemsidan.

Jag ordnade middag. Sista biten pate från Frankrike delade vi som förrätt, därefter blev det kyckling och lite kåt till. Jag hade bakat lite bröd och det passade bra med gott smör till.

Jag hade köpt kastanjer som jag rostade. Vi åt dem med lite grädde, gott. Johan hade tagit fått mandariner från Maria och vi provade en och den smakade helt fantastiskt! Vilket paket av skolsken och sötma!

I soffan tog vi kaffe och tittade På spåret. Kul första avsnitt från säsongen.

De här paketen hittade jag idag på Globus -från Sverige – från Gelmminge och när jag blev uppringd av Fredrika och Viktor efter deras besök vid Arilds stenar, berättade de att de hade varit och fikat idag på Olofviktors i Glemminge, just idag! Märkligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: