Tisdag – vecka48

Vaknade till den fantastiska vyn från min kudde. Vackra höga snötäckta berg. Så fint med det vit vita snön. Efter jobb TC tog vi oss ner till frukosten. Det var trevligt. Vi tankade oss med kaffe och energi. Härligt!

Jag kollade med receptionen om möjliga vandringar direkt från hotellet. Det fanns en led som gick direkt från hotellet. Toppen. Vi gjorde oss iordning och snörde på oss vandringskängorna.

Det blev en drygt 4 timmars vandring med 540 m höjdmeter och dryga 15 km. Vi kom lagom tillbaka till hotellet när det serverades kaka. Vi satt i samkvämsrummet och njöt av att vila benen. Men jag var frusen speciellt om händerna, så vi tog oss upp på rummet (jag passade på att jobba lite) och bytte om till badkläder och badrock. Vi tog oss ner till SPAet första stoppet var eukalyptusbastun det var super skönt, lungorna bara ventilerade friskheten. Vi kylde oss ner i utomhusbadet 34 grader och bubblor som masserade hela kroppen var härligt.

Efter tvagningen blev det ombyte och middag för oss. Menyn var lång.
Måste säga osten var toppen. Det var en fin variation.

Med middagen bakom oss tog vi oss upp till rummet för lite digitalt umgänge med Viktor. Trevligt. Jag jobbade lite och sedan blev det annan surfning utanför Adelboden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: