Måndag – vecka 48

Vaknade och Janne var redan igång och jobbade. Jag fixade mig iordning. Frukost gjorde jag och vi åt. Vi packade det sista. Jag jobbade lite och kl 12 rullade vi iväg. Jag hade med mig en koffert full med bra att ha saker. Kändes att jag skulle kunna emigrera till Adelboden. Trafiken flöt på och strax efter kl 14 rullade vi in i byn.

Incheckningen kunde först ske efter kl 15 så vi passade på att gå en promenad på huvudgatan. Vi såg flera nybyggda hus sedan vi var här sist. Trevligt. Kl 1500 börjad Janne sin TC som han tog i bilen och jag checkade in och tog det lugnt uppe på rummet. Lyssnade på hörbok och tittade igenom olika broschyrer om möjliga aktiviteter i Adelboden.

När Janne kom upp till rummet var vi motiverade att upptäcka hotellets möjligheter, först tog vi eftermiddags kaffe med kaka. Vikor ringde och efter avslutat samtal rusade vi mot SPA avdelning. Vi testade saltbastun, vilket var jätteskönt, därefter simmade vi poolen utomhus. Härligt. Den hade 34 grader och bubbelbad, typ massage. Jätte skönt.

Väl tillbaka på rummet gjorde vi oss snabbt iordning: middagen för oss var bokad till kl 1830.

Det blev en lång historia.

Nöjda och belåtna och tillbaka på rummet pratade vi med Johan och Maria.

Det var trevligt. Imorgon blir det aktiviteter – ser fram emot det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: