Fredag – vecka 47

Sista dagen innan semestern. Riktigt höstväder och höstmörker.

Vi vaknade tidigt. Janne var i ordning för att skjutsa Johan till flyget. Nästa stopp för honom, Maria.

Jag tog tag i jobb utmaningarna och det var full fart fram till lunch. Eftersom jag hade videokonferens och produktionstestning var det lite knappt med tid för lunch. Janne ordnade en brunch med ägg Benedict.

Det var en intensiv jobbeftermiddag. Eftersom jag hade så mycket jobb, började Janne med städning och slutade städning, bytte om till träningskläder innan jag loggade ut från jobbdatorn. (för tillfället)

Vi tränade stationer. Middag blev det först efter kl2100. Min fredagsdrink var citronvatten. Citronen från våra egna och kolsyrat vatten. Friskt!

Till förrätt blev det carpaccio, huvudrätt gratinerade Munster Käse från Vogeserna med grönsakssticks. Kaffe på maten och tillbaka till jobbdatorn för att entlediga lite administrativt arbete. Klockan rann iväg och Viktor ringde. Han hade haft jour. Det var trevligt att prata lite och höra hur han hade haft det under dagen. I natt ska det bli – grader. Nu lacker det mot kyligare dagar och framför allt nätter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: