Tisdag – vecka 47

Vaknade och fick ta mitt morgondopp solo. Janne hade hastat iväg till Kestenholz för att lämna in SLKn för service. När bilen var lämnad kom Janne hem med Johan.

Morgonmötena började och med smoothien på sidan så gick det bra.

Till lunch tog vi och gjorde omelett med sardiner. Det blev gott. Efter maten tog jag och Janne och gick en promenad runt kvarteret. Bladen har har verkligen ramlat av från träden och där mitt i höstbuskarna var misteln grön. Lite lustigt. Misteln är en halvparasit, men visar tydligt att parasiter kan verkligen leva medans omgivningen vissnar.

Efter lunch rullade mötena igång.
Mellan mina sista möten åkte Janne och jag iväg för att hämta SLKn. Nyservad och fint tvättad var SLKn när Jann tog den och åkta vidare till centrum för att hämta ATMOSen som Metzger hade ringt om att servicen var klar.

Jag kom hem precis lagom till mitt möte. Det var ordentligt tjockt med trafik pavägarna. Efter jobbet rusning. Efter jobbet bestämde vi att vi skulle träna. Stationer alla tre.
Middag blev en liten salladsförrätt och carbonara med znoodels, lite ketobröd och smör. Kaffe och choklad efter maten satt fint. Vi pratade med Viktor och Fredrika, det var väldigt trevligt.

Undertiden jag hade gjort mig iordning i badrummet hade Janne packat upp ATMOSen. Den intog sin plats och som alltid skiner den upp och ger ett speciellt sken i tiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: