Söndag – vecka 46

Jag vaknade sent. Gjorde kaffe och pocherade ägg till frukost.

Vi kom framtill att vi skulle in till Basel för att flanera. Det blev en långpromenad från Grenzacherstrasse till Dreirosenbücke där vi gick över till Novartis promenaden fram till Landesgrenze. Där vände vi och gick längs Rhen till Trois Rois, där jag hade kaffe och killarna drink. Janne tog deras vinnare 2020 och Johan gick för Ferrari Roma.

När vi lämnade baren gick vi upp till Münsterplast. Där stod stora pariserhjulet och faktisk snurrade, i Herbstmesse andan, som i år firade 550 år. Vi gick över Wettsteinbrücke och det började faktisk skymma när vi kom fram till bilen.

Hemma lagade vi middag. Bakade Keto bread , keto bread tvist och paello bread . Middagen blev keto bread twists, råbiff och till det keto bread med smör därefter goda franska ostar. Till kaffet hade vi choklad mousse.

Sist men inte minns blev det lite fixande med strykning och tvätt. Tittade på Aktuellt och bekymrades över Armeniens konflikt.

Märkligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: