Fredag – vecka 46

Vaknade upp av skönsjungande herrar. Det var uppvaktning vid sängen med små bakelser, kaffe och underbara mörkröda rosor. Fina Burberry kappan med puffväst, kofta med sjal och himmelsblå sjal. Tack så fint!

Efter uppvaktningen blev det dopp i poolen. Det var en underbart fin dag. Viktor och Fredrika ringde och sjöng – härligt. Mamma ringde och grattade.
Jobb. Morgonmöten kaffe och smoothie.

Helt plötsligt kom Johan springande! Blombudet hade kommit till mig! Vilken bukett som levererades. WoW! Vilken överraskning Maria levererade!

Till lunch ville jag ha znoodels med tonfiskgryta. Jag hade börjat med allt men hittade ingen tonfisk hemma. Tog lilla bilen till näraffären. Undertiden som jag var iväg, hade våran granne Bea varit över med en födelsedagspresent. Molton Brown tvål och handkräm. Så fint!

Lunchen blev väldigt lyckad.

Eftermiddagen rullade på. Samtal och möten löpte på. Mellan två möten 1515 -1700 passade vi på att åka lite cykel. Det var så skönt!

Tillbaka hemma blev det jobbmöte, samtal med Bea och middagsförberedelse.

Det blev råraka med räkor, stekt ankbröst med ruccola och granatäpple och till kaffet blev det egenproducerad Budapest stubbe. Mycket gott smakade allt.

Vi lyssnade på bra musik och pratade. Det ska var fint väder imorgon och vi ska nog se till att vara ute så mycket som möjligt!

Ser fram emot en härlig höst helg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: