Onsdag – vecka 46

Oj, vi var alla trötta denna morgon. Det blev ett super snabbt dopp i poolen. Fortfarande tycker Johan inte att det är hans grej. Han fixade så länge smoothies. Måste säga att toppa upp smoothien med kanel och kokosgrädde ger en super de lux smak.

Fick lite jobb ordnat på morgonen, vilket verkligen behövdes. Vid lunch, när det är som minst folk ute och åker bil, tog Janne och jag och åkte till affären. Vi handlade mat och jag slog till och köpte en AD. Tysk AD, så mycket bättre än den amerikanska ADn.

Möten av olika slag hade jag efter lunch. Mitt sista möte slutade strax efter kl1930. Då blev det träning, stationer. Under tiden var middags maten på värmning. Det blev Moussakan med lite sallad. Gott!

Efter matten blev det kaffe och choklad, 70% -ig med apelsinsmak. Vi passade på att bläddra igenom magasinet. Maria ringde Johan och vi umgicks virtuellt. Tittade på nytagna kort av Johan. Janne hade varit fotograf. Svart vita fotografier kan vara riktigt fint.

Trevligt!

Vi satt och pratade en stund, tills Janne sade att hans första möte börjar kl 0800 imorgon bitti. Vi fick bråttom mot våra sängkammare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: