Söndag

Skönt att sova ut och vakna till en fin höstdag. Johan och jag fixade frukost-brunch med tanke på att fira farsdag. Nybakat bröd hade vi med massor med goda vallmofrön i.

Vi läste och fixade runt med sådant som man vill bli färdig med, typ hänga och vika tvätt.

Solen kom fram lite då och då, så vi beslöt oss att åka på en cykeltur. Det var så skönt att cykla, egentligen inte så varmt, men när man kom upp på höjderna blev det mer ljus och lite mer sol. Så härligt.

Vi trodde att vi skulle ta en kaffe i Laufen på ett kaffe, men vi hade inga ansiktsmasker (vilket nu är en förutsättning, när man ska gå in på allmän plats eller resturang eller motsvarande) med oss, ute fanns det inga platser och inne såg det trångt ut. Det får bli kaffe en annan gång.

Vi kom hem i efter kl 1500 så vi kunde börja fixa mat.

Jag förberedde maten lite innan jag hoppade i poolen – skönt- uppfriskande. Johan och Janne supported maten medans jag piffade mig.
Förrätt blev schweiziskt Bündner speck med lite tomater. Huvudrätt blev något jag aldrig har lagat tidigare nämligen moussaka och det var riktigt gott. Kan knappt komma ihåg hur det smakade sist jag åt det i Grekland rättare sagt Rhodos så där nästan 20 år sedan. Vi ordnade även liten kaka efter maten. Det kändes lite extra bra, så här på en söndag.

Efter kaffet och kakan blev det för min del lite jobb. Janne och Johan strök veckans skjortor. Jannes snabb damsugning efter strykningen gjorde susen. Nu är vi klara för en ny vecka och ny president för USA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: